sang
En dejlig dag med maddag hvor vi har spist pita brød. Så har vi været på legepladsen og en tur ved søen i det skønne vejr. ☀️Vi vil gere at børnene også har termo tøj på deres rum. Da vi har dage hvor det kan bliver varm med flyverdragt på. Dog skal de stadigvæk have flyverdragt med.
Fordybelse og æstetik idag ved søen. Vi har haft wellness, hvor vi havde børne yoga, massage, fodbad, hårsætning og neglelak.
Lidt forskellige aktiviteter fra gruppe 1 med en motorikbane og ellers nydt legepladsen i solsikken ☀️😎God kristi himmelsfartsfridag 😊
I dag har vi været på en hyggelig gåtur, hvor vi hentede boller i Brugsen, fodrede ænderne og dertil spiste madpakker nede ved søen, hvor børnene havde udsigt ud til ænderne.
Vi samlede ting i skovbunden og puttede i glas/flasker😊
Idag har vi lært om demokrati og medbestemmelseVi stemte om vi skulle sidde ude eller indenfor til formiddagsmadDer var flertal for at sidde udeSenere stemte vi om vi skulle gå en tur eller blive i børnehavenPå billederne kan i se hvad vi besluttede Vi legede alle mine kyllinger kom hjem
Idag har vi lært om demokrati og medbestemmelseVi stemte om vi skulle sidde ude eller indenfor til formiddagsmadDer var flertal for at sidde udeSenere stemte vi om vi skulle gå en tur eller blive i børnehavenPå billederne kan i se hvad vi besluttede Vi legede alle mine kyllinger kom hjem
Velkommen til institutionen

.....Velkommen til Skalmejegården. Med denne hjemmesiden har  forældre og samarbejdspartnere  adgang til en beskrivelse af Skalmejegården. Her findes de generelle informationer.

Kig´ forbi, hvis du vil se og opleve Skalmejegården.
Du kan se, hvor de forskellige afdelinger er pladseret under "Her finder du os" og du kan læse mere om afdelingerne under fanen om institutionen.
Da vi kan være på tur, vil det være en god idé at ringe og lave en aftale med os inden besøget. Vi ses :-)

Her finder du os
Vores Værdier
Vi har i dag på gruppe 2 hygget med at gynge op til julemanden, klatrer i træer og leget i legehuset 😊🌸

Skalmejegårdens værdigrundlag: 

Vi er en institution i bevægelse

Vi mødes i et samarbejde om børnenes hverdag

Vi kan, tør og vil 

Vi har en anerkendende tilgang, hvor positive relationer og tillid er nøgleord.

Vi vægter et godt samarbejde og en god kommunikation i institutionen, med forældre og med øvrige samarbejdspartnere.

 Vi arbejder med inklusion, hvor der tages udgangspunkt i det enkelte barn og dets plads og deltagelse i fællesskabet.

Vi arbejder for et godt børnemiljø, hvor der er tryghed og mulighed for udvikling via leg, fordybelse og aktiviteter.

Vi arbejder med sundhed set i et bredt perspektiv.

Vi har fokus på bevægelse og er certificeret pædagogisk idrætsinstitution.

Derudover fokuserer vi på naturen og er medlem af Grønne Spirer. Vi har fået tildelt Det grønne Flag.

Arbejdsglæde med fokus på selvledelse er vigtig for institutionens udvikling. Hver især tager vi ansvar for at nå de ønskede mål via engagement og faglighed.

Vi sætter pris på humor og deler gerne ud af den.

Med afsæt i ovenstående har vi i vores læreplaner for hver afdeling beskrevet, hvordan vi arbejder for en værdifuld hverdag for børn og voksne.